Dit boekingsformulier is op vrijblijvende basis en word ook op deze manier verwerkt.  Hoe eerder ik dit formulier ontvang, des te meer ik jouw datum(s) kan garanderen! Vol is vol.
Nadat ik het ingevulde formulier heb ontvangen streef ik er naar binnen een dag contact op te nemen.
Ook om nog evt. het één en ander te bespreken zodat wij beide weten waar wij aan toe zijn.
Contact  kan via e-mail, telefoon of whatsapp. Ook bij vragen op voorhand.

Let op eer je mij boekt:

Proefsessies vinden altijd tussen 11-15u plaats. Dit i.v.m. de drukte op de wegen. Tenzij anders afgesproken.

Helaas kan ik geen aanstaande bruiden meer accepteren waarbij ik voor 9u moet starten op de trouwdag. Dit is ook vanwege de enorme drukte in de ochtend op de wegen. Hierbij riskeer ik ook dat ik te laat bij jou aan kom en dat is niet de kwaliteit die ik wil garanderen.

Dit geldt enkel indien je +5km van Spijkenisse vandaan woont.


Voorwaarden:
Ik vraag 25% aanbetaling van het gehele bedrag als in het gekozen arrangement.
Extra afgenomen diensten zoals bruidsmeisjes/gasten etc. worden op de dag van de bruiloft bij de resterende 25% bedrag afgerekend.

Op de dag van de proefsessie worden de kosten hiervan direct afgerekend, aldus 50% + evt. km/parkeerkosten (deze worden gebaseerde op de aangegeven km’s in google maps, ook gereden omleidingen), haar accessoires etc.
De 25% aanbetaling blijft dan staan als reservering voor de bruiloft. Zo lang de 25% aanbetaling niet ontvangen is, kan de betreffende trouwdag, evenals proefsessie 'nog' niet definitief vastgezet worden in de agenda.

2 dagen blijft de reservering max staan na indienen, daar na vervalt deze na uitblijven van de aanbetaling en/of reactie (tenzij anders overeengekomen).
Dit is i.v.m. het onnodig een plek bezet houden voor een andere bruid die ik dan nee heb moeten verkopen. De proefsessie wordt overigens ook pas ingepland wanneer de aanbetaling ontvangen is.

Aanbetaald maar je wilt toch een aanpassing maken, extra diensten afnemen of de datum verschuiven? Vraag even naar de mogelijkheden, ik denk graag met je mee.

Betaal je graag alles in 1x, dat kan uiteraard ook.


Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Op alle opdrachten zijn de Algemene voorwaarden van toepassing, zie hier onder: