Home » Bruidsarrangement 8 EXTENSIVE €515

Dit boekingsformulier is op vrijblijvende basis en word ook op deze manier verwerkt.  Hoe eerder ik dit formulier ontvang, des te meer ik jouw datum(s) kan garanderen! Vol is vol.
Nadat ik het ingevulde formulier heb ontvangen streef ik er naar binnen 2 uur contact op te nemen.
Ook om nog evt. het één en ander te bespreken zodat wij beide weten waar wij aan toe zijn.
Contact  kan via e-mail, telefoon of whatsapp. Ook bij vragen op voorhand.

 Extra info:

€0.30   Reiskosten per km buiten een zone van 10km vanaf Spijkenisse.

Parkeerkosten zijn voor de klant.

€50,-   Extra toeslag Vroege vogel tarief indien wij voor 7am starten.

€75,-   Extra toeslag feestdag / zondag.

Bij extreem lang en/of dik haar wordt er meer gerekend, tussen de €25,- à  €50,- op het huidige tarief.

Bij de Arabische Make-up style wordt er meer gerekend, afhankelijk van de wensen. Vraag even naar de mogelijkheden. Gemiddeld is het tarief dan 200%.Wil je mij een gehele dag inhuren (of meerdere dagen), een grotere groep waarvan de make-up en/of kapsels gedaan moet worden, of een losse dienst i.p.v. een arrangement. Vraag even naar de mogelijkheden.

Voorwaarden:

Ik vraag 1/4 aanbetaling van het gehele bedrag als in het gekozen arrangement.
Extra afgenomen diensten zoals bruidsmeisjes/gasten etc. worden op de dag van de bruiloft bij het resterende bedrag afgerekend.

Op de dag van de proefsessie worden de kosten hiervan direct afgerekend + evt km/parkeerkosten (deze worden gebaseerde op de aagegeven km’s in google maps, ook gereden omleidingen).

Zo lang de 1/4 betaling niet ontvangen is, kan de betreffende trouwdag, evenals proefsessie 'nog' niet definitief vastgezet worden in de agenda.

2 dagen blijft de reservering max staan in de agenda, daar na vervalt deze na uitblijven van de aanbetaling en/of reactie.
Dit is i.v.m het onnodig een plek bezet houden voor een andere bruid die ik dan nee heb moeten verkopen. De proefsessie wordt overigens ook pas ingepland wanneer de aanbetaling ontvangen is.

Aanbetaald maar je wilt toch een aanpassing maken, extra diensten afnemen of de datum verschuiven? Vraag even naar de mogelijkheden, ik denk graag met je mee.

Concreet:
¼ aanbetaling van het gekozen arrangement bij het definitief willen reserveren, proefsessie kosten direct voldoen op de proefdag + evt km/parkeerkosten, ¼ van het gekozen arrangement en evt meerdere afgenomen diensten/producten voldoen op de trouwdatum + evt km/parkeerkosten.

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Op alle opdrachten zijn de Algemene voorwaarden van toepassing