Het formulier is vrijblijvend en pas definitief na aanbetaling.Voorwaarden:

*Ik vraag 100euro aanbetaling zodat de datum definitief gereserveerd kan worden (Zo lang de  aanbetaling niet ontvangen is, kan de betreffende dag 'nog' niet definitief vastgezet worden in de agenda). Hier op volgt een bevestiging per e-mail met de benodigde informatie.

*50% van het arrangement wordt tijdens de proefsessie voldaan.
*Een week voor de dag, indien deze niet bij mij plaatsvindt, moet het resterende openstaande bedrag worden voldaan (+ evt. km/parkeerkosten. Km’s worden berekend via opgegeven adres in google maps, ook gereden omleidingen) d.m.v. een betalingslink die je van mij ontvang met specificatie. Is het niet tijdig voldaan, dan kan ik helaas niet komen maar de betalingsverplichting komt niet te vervallen.
Deze factureer ik alsnog.

*Extra afgenomen diensten die ter plekke worden besloten, dienen direct te worden afgerekend.


*2 dagen blijft de reservering max staan na indienen van het boekingsformulier, daar na vervalt deze na uitblijven van de aanbetaling en/of reactie.
Dit is i.v.m. het onnodig een plek bezet houden voor een andere bruid die ik dan nee heb moeten verkopen. 

Aanbetaald maar je wilt toch een aanpassing maken, extra diensten afnemen of de datum verschuiven? Vraag even naar de mogelijkheden, ik denk graag met je mee.

Wil je alles in 1x betalen? Dat kan ook.

 

Bij annulering na definitieve boeking hanteer ik 50,- onkosten vergoeding ( + zie voorwaarden hier onder).


Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Op alle opdrachten zijn de Algemene voorwaarden van toepassing, zie hier onder: