Het gezicht achter Tour'maline Visagie & Hair

 


 

Even het voorstel rondje voor diegene die mij nog niet kennen...

Ik ben Priscilla en woonachtig in Spijkenisse Nissewaard, onder de rook van Rotterdam.

Naast dat ik mij graag met dieren, bakken en interieur styling bezig houd in mijn vrije tijd, is Visagie&Haarstyling een behoorlijke passie geworden en oefen ik dit al enige jaren uit.

Daarnaast heb ik ervaring als huidtherapeut en heb ik in een bruidswinkel gewerkt als consultant. In het najaar en de winter ben ik ook veelal in de fashion-wereld actief en achter de tv schermen. De variatie trekt mij enorm.

 

Vroeger zat ik altijd op kantoor als boekhouder en front office manager maar naast dat ik het leuk werk vond, was een 9tot5 mentaliteit, altijd binnen zitten en het mindere sociale aspect niet echt mijn ding. Ook miste ik enorm het uiten van mijn creativiteit aangezien ik mij als kind op hoog niveau altijd al bezig hield met schilderen, knutselen in de breedste vorm  en kleding ontwerpen.

 

Ik zou mezelf omschrijven als iemand met een Rotterdamse 'no-nonsense' mentaliteit. Sommigen vinden mij erg direct maar alles komt uit een goed hart en jouw wensen voorop stellen, staat bij mij op nr1. Je weet altijd waar je aan toe bent en kan jouw eerlijkheid ook enorm waarderen.

Van nature ben ik nieuwsgierig en geïnteresseerd in wat iemand beweegt.
De combinatie van deze elementen stelt mij in staat om snel tot de kern te komen en de wensen/behoeftes van mijn gesprekspartner in kaart te brengen.

Ik vind vooroplopen belangrijk, maar neem altijd de mensen om mij heen hierin mee!

Ik ben erkend gediplomeerd Visagiste sinds 2018, gevolgd aan Jolange Opleidingen te Rotterdam. 

Allround Visagie & Catwalk kapsels
Oftwel MUAH (Make-up artist & Hair)

 

 

*Ik werk ruim 5 jaar full time als visagiste en haarstyliste. 
Ik ben in beide vakken gespecialiseerd (gediplomeerd) en volg ook minimaal om de 2 jaar een bijscholing om de nieuwste technieken mee te krijgen.*Ik werk met professionele make-up producten die goed op een gevoelige huid toe te passen zijn, heb ervaring in alle huidskleuren en huidaandoeningen om deze te maskeren. Ik gebruik speciale fixatie producten waardoor jij het beste resultaat krijgt en jouw bruidslook de hele dag mooi blijft. 
Ook qua verschillende haar structuren ben ik in thuis.

*Mijn materialen en producten worden intensief gebruikt, regelmatig vernieuwd en ik vind het belangrijk mijn make-up & haar materialen altijd goed te reinigen waardoor ik hygiënisch en verantwoord werk. 
*Mocht ik ooit door een calamiteit voor je bruiloft uitvallen, dan heb ik een uitgebreid netwerk aan vakvrouwen die direct kunnen inspringen. Maar ik ben er zeer trots om te kunnen zeggen dat ik dit nog bij geen enkele bruid heb hoeven toe te passen.


De Toermalijn (Tourmaline) steen is kalmerend en rustgevend.
Hij helpt om lichaam, geest en ziel te verbinden tot één geheel. Vanuit dit geheel ontwikkelen zich wijsheid en creativiteit. De steen stimuleert het geheugen en de concentratie, en neemt allerlei blokkades weg.

Aangezien ik wereldwijd rond tour (althans, dat is de bedoeling) en ik de uitspraak in het Engels mij het meeste aansprak, bewoog het mij om voor deze naam te kiezen & dit een steen is die voor mijn sterrenbeeld staat. Deze edelsteen bevat meerdere kleuren of is juist geheel zwart.