Het moment is aangebroken, het vinden van een geschikte visagist en/of haarstylist want jullie gaan trouwen.
Zoveel dingen die erbij komen kijken dat het soms flink wat onrust kan geven.
Een waar doolhof op het internet, wat is nou het beste voor mij en past in mijn budget vraag je jezelf vast af?
Ik zou zeggen "zoek niet verder en ontspan'' 

Of je nu zelf bekend bent met make-up of juist helemaal niet, ik zal de make-up zodoende aanbrengen dat je de aanwezigheid minimaal voelt maar je wel optimaal straalt.
Hoe je het ook wilt, samen vinden wij een weg in wat voor jou fijn is en een bruidsmake-up look + bruidskapsel die de gehele dag/avond perfect blijft zitten.


Wil je meer volume en/of langer haar voor jouw bruidskapsel?
Je kunt bij mij  clips-in  haar extensions huren.

Ook beschik ik over een groot assortiment haar accessoires in zilver/goud/rose, deze neem ik altijd mee op onze afspraak zodat je hier rustig naar kan kijken. 

 

Ik kom altijd aan huis of op de gewenste locatie zodat je compleet op je gemak bent, heerlijk kan ontspannen en de dag om jou draait.

 

LET OP:
Ik kan enkel nog klanten aannemen met een reistijd van max 60min (locatie van klaarmaken op de trouwdag), vanaf postcode 3201 PA Spijkenisse.

Helaas kan ik ook geen klanten meer accepteren waarbij ik voor 9u moet starten op de trouwdag.
Dit is  vanwege de enorme drukte in de ochtend op de wegen.
Hierbij riskeer ik dat ik te laat arriveer vanwege file en dat is niet de kwaliteit die ik wil garanderen.
Dit geldt indien de locatie +10km van Spijkenisse vandaan is. 

Wil je mij toch graag boeken en moet ik voor de spits (+/- 06-07u) bij je zijn, kan dit uiteraard wel. Dit is vaak ook ideaal wanneer er meerdere  'dag'gasten klaargemaakt moeten worden.


Niet meer beschikbaar!

Dit arrangement is enkel te boeken  max 10km van Spijkenisse Bruidsmakeup, makeup bruid, bruidskapsel, kapsel bruid, betaalbare visagist, Rotterdam visagist, Rijnmond bruids visagist, Spijkenisse bruidskapssels, goedkoop bruidskapsel, proef makeup, proef kapsel, trouwen in zuid holland, trouwen met een laag budget, bruids-arrangement, visagie daggast bruiloft, bruidsmeisje, extensions bruidskapsel, opvullen van kapsel met extensions, haarstukken bruid, verlenging van haren in kapsel.