Het moment is aangebroken, het vinden van een geschikte visagist en/of haarstylist want je gaat trouwen.
Zoveel dingen die erbij komen kijken dat het soms flink wat onrust kan geven.
Een waar doolhof op het internet, wat is nou het beste voor mij en past in mijn budget vraag je jezelf vast af?
Ik zou zeggen "zoek niet verder en ontspan'' 

Ik kom altijd aan huis of op de gewenste locatie zodat je compleet op je gemak bent en heerlijk kan ontspannen.

Moeilijke huid of haar problemen? Ook dat is geen probleem!
Aangezien mijn achtergrond als huidtherapeut en al vele jaren alle soorten haar typen ook in mijn handen gehad te hebben, vinden wij samen altijd een manier die bij jou past.

Of je nu zelf bekend bent met make-up of juist helemaal niet, ik zal de make-up zodoende aanbrengen dat je de aanwezigheid minimaal voelt maar je wel optimaal straalt.
Hoe je het ook wilt, samen vinden wij een weg in wat voor jou fijn is en een bruidsmake-up look + bruidskapsel die de gehele dag/avond perfect blijft zitten.


Een volledige try-out/proefsessie duurt gemiddeld  3 a 3,5u en gemiddeld ben ik  2 a 2,5u bezig op de grote dag zelf.
Daarbij nemen wij natuurlijk al jouw wensen door en pas ik mij aan, aan jouw behoeftes maar zal ik dit wel  aanvullen met gepast advies voor het beste resultaat.
Mocht je nog niet weten wat je precies wilt of wens je op voorhand eerst advies, dan ben ik de juiste aangewezen expert  die graag mee denk.


Wil je meer volume en/of langer haar voor jouw bruidskapsel?
Je kunt bij mij  clips-in  haar extensions voor €40,- huren + €10 borg.

Ook beschik ik over een groot assortiment haar accessoires in zilver/goud/rose, deze neem ik altijd mee op onze afspraak zodat je hier rustig naar kan kijken (10-25euro).

(zie onderaan deze pagina meer info) 

 

 

NA DE DEFINITIEVE RESERVERING KRIJG JE GRATIS ADVIES BETREFT HUID&HAAR VERZORGING VOORAF ZODAT DEZE IN OPTIMALE CONDITIE ZIJN VOOR HET BESTE  RESULTAAT TIJDENS JOUW PROEF EN/OF TROUWDAG SESSIE! IK NEEM UITERAARD EERST TELEFONISCH CONTACT MET JE OP (INDIEN GEWENST) ZODAT ALLES FIJN BESPROKEN KAN WORDEN. 

EXTRA DIENSTEN ZOALS GASTEN, BRUIDSMEISJE(S), HUUR EXTENTIONS EN VERZOEKEN ALGEMEEN KUN JE AANVINKEN BIJ HET DOOR JOUW GEKOZEN ARRANGEMENT. EVENALS JOUW INSPIRATIE FOTO'S TOEVOEGEN.

ZIE JE ER TOCH VANAF DAN WORDT HET INGEVULDE FORMULIER VERWIJDERD. 

ZIT JOUW ARRANGEMENT ER NIET BIJ EN OF WIL JE MEERDERE DAGEN AFNEMEN? CONTACTEER MIJ EN DAN KRIJG JE EEN OFFERTE OP MAAT.

LET OP: IK REKEN 0.30 EURO PER GEREDEN KILOMETER.

DIT IS EXCLUSIEF PARKEERKOSTEN, TOLWEGEN, VEERPONDEN ECT.

OOK IS EEN BOEKING PAS DEFINITIEF NA AANBETALING.  IK KAN ANDERS GEEN DATUM RESERVEREN. IK HOUD HIERBIJ EEN TIJDBESTEK VAN 2 DAGEN NADAT WIJ ELKAAR GESPROKEN HEBBEN AAN. NIET BETAALD EN/OF BLIJFT EEN REACTIE UIT? DAN KOMT JOUW AANVRAAG TE VERVALLEN.Wil je meer volume en/of langer haar voor jouw bruidskapsel?
Je kunt bij mij  clips-in  haar extensions voor €40,- huren + €10 borg.

Voorwaarden: De extensions binnen 2 dagen na de bruiloft retourneren in meegeleverde envelop (brievenbus) of in Spijkenisse afgeven. Ontvang ik de extentions niet binnen die week, ben ik genoodzaakt de borg te verrekenen. De extensions mogen niet gewassen of gestyld worden, daar draag ik de juiste zorg voor.  Bij het ontvangen van de extensions wordt de borg direct terug gestort.

Zit jouw kleur er niet bij? Ik kijk dan tijdens de proefsessie om jouw juiste kleur te bepalen voor op de trouwdag.

Tevens beschik ik over een groot assortiment Haar accessoires  / haarspelden in zilver, goud en rose. Zodat er op de juiste manier gekeken kan  worden wat jouw kapsel behoeft i.p.v. deze op voorhand aan te schaffen.