De bruiloft van voetballer Jerdy Schouten & Kirsten Zuidgeest

Na een gezellige kennismaking via de telefoon, zag Kirsten het zeker zitten om mij als haar Visagist en Haarstylist te boeken op haar grote mooie dag. Ik zag Italië als woonadres staan in het boekingsformulier dus ik was wel even benieuwd hoe dat zou werken maar de geringe dagen dat Kirsten in Nederland zou zijn, konden wij de proefsessie toch zonder obstacles doen want trouwen in Nederland was het doel dus zodoende zocht zij naar leveranciers in Nederland. 

Na een nuchtere en 'wij blijven gewoon lekker normaal' proefsessie, had ik nog geen idee met wie ik te maken had. Kirsten wilde een subtiele glam look en met wat geklets tijdens de sessie begreep ik pas dat zij voetbal vrouw was. Hierin herkende ik mijzelf ook erg van destijds in dus een fijne samenwerking met vele overeenkomsten was de grondlegger. Niet dat ik vroeg om wie het ging m.b.t. haar aanstaande man want ik ben van mening dat dat vanzelf wel duidelijk wordt, wanneer zij daar behoefte aan heeft. Natuurlijk is het voor 'bekende' klanten ook altijd lastig hoe zo een leverancier met die info om gaat. Discretie staat dan ook hoog bij mij in het vaandel.

Eenmaal thuis, zei ik tegen mijn vriend van 'Hey raad eens, ik had een voetbal vrouw van iemand uit Italie Bologna'. Uiteraard wist hij direct om wie het ging, dus zonder aarzeling zei hij enthousiast 'Wat leuk, Jerdy Schouten'. 

 

En dan eindelijk, was het tijd voor de geweldige trouwdag 24-06-23 (ook Kirsten haar verjaardag dus dubbel feest) op het Slot Moermond. Wat een prachtige locatie! De ochtend ging heerlijk zonnig van start en de rest spreek vanzelf... wat was het een nuchtere, fijne en relaxte ochtend. Wat voelde iedereen zich mooi en klaar voor de rest van de waanzinnige dag!

Heel veel geluk Kirsten & Jerdy en bedankt voor de gastvrijheid, jullie zijn een prachtig stel!

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.