Home » Buidsmake-up & haar arrangementen

Bruidsmake-up & bruidskapsel

Of je nu zelf bekend bent met make-up of juist helemaal niet, ik zal de make-up zodoende aanbrengen dat je de aanwezigheid niet eens voelt maar je wel optimaal straalt.
Hoe je het ook wilt, samen vinden wij een weg in wat voor jou fijn is en een make-up look + bruidskapsel die de gehele dag/avond perfect blijft zitten.

Ik gebruik enkel kwaliteit producten die met veel zorg en hygiëne worden behandeld. 
Parfum & alcohol vrij, dierproefvrij en het meeste is vegetarisch.
Mijn inventaris is groot + met mijn expertise is dus alles mogelijk! Alle soorten huidskleuren,  haar soorten en nationaliteiten heb ik veel ervaring mee en dat is wat mijn werk ook zo leuk maakt. Diversiteit!

Ik kom bij jou aan huis of gewenste locatie zodat jij op je gemak bent en heerlijk kan ontspannen.
Ook tijdens Covid-19 ben je in goede&veilige handen bij mij. 
Een try-out duurt gemiddeld 2-4uur, evenals als op de grote dag zelf. Daarbij nemen wij natuurlijk al jouw wensen door en pas ik mij aan aan jouw behoeftes.

Van bruidsmeisjes, dag gasten, getuigen en/of (schoon)moeders.. ook zij mogen extra verwend worden dus vraag naar de mogelijkheden.

 

Interesse en benieuwd naar de tarieven?
Omdat ik graag op maat  bepaal wat jij nodig hebt (aangezien iedere bruid haar eigen voorkeuren heeft, wat helemaal logisch is), kun je mij een mail sturen en zal ik per direct een overzicht van de mogelijke arrangementen met prijzen toesturen.
Prijzen variëren tussen de 190,00-550,00 euro

Wanneer je direct ook je wensen aangeeft, zal dit hierin meegenomen worden en kun je dit rustig bekijken.
Uiteraard mag je telefonisch of per whatsapp contact opnemen.

Lees hier de gelukkige klanten ervaringen