Het formulier is vrijblijvend en pas definitief na aanbetaling.

LET OP:
Ik kan enkel nog klanten aannemen met een reistijd van max 60min (locatie van klaarmaken op de trouwdag), vanaf postcode 3201 PA Spijkenisse.

Helaas kan ik ook geen klanten meer accepteren waarbij ik voor 9u moet starten op de trouwdag.
Dit is  vanwege de enorme drukte in de ochtend op de wegen.
Hierbij riskeer ik dat ik te laat arriveer vanwege file en dat is niet de kwaliteit die ik wil garanderen.
Dit geldt indien de locatie +10km van Spijkenisse vandaan is. 

Wil je mij toch graag boeken en moet ik voor de spits (+/- 06-07u) bij je zijn, kan dit uiteraard wel. Dit is vaak ook ideaal wanneer er meerdere  'dag'gasten klaargemaakt moeten worden.

Proefsessies worden bij mij gehouden! Ook evt in de avonden. Niet op zondag. Wens je toch liever de proefsessie aan huis? Geef dit even aan zodat we er samen naar kunnen kijken.


Ik vraag 100euro aanbetaling.
Extra afgenomen diensten worden op de dag van de bruiloft bij het resterende open bedrag afgerekend + evt. km/parkeerkosten (deze worden gebaseerde op de aangegeven km’s in google maps, ook gereden omleidingen).

Zo lang de  aanbetaling niet ontvangen is, kan de betreffende trouwdag 'nog' niet definitief vastgezet worden in de agenda.

2 dagen blijft de reservering max staan na indienen van het boekingsformulier, daar na vervalt deze na uitblijven van de aanbetaling en/of reactie.
Dit is i.v.m. het onnodig een plek bezet houden voor een andere bruid die ik dan nee heb moeten verkopen. 

Aanbetaald maar je wilt toch een aanpassing maken, extra diensten afnemen of de datum verschuiven? Vraag even naar de mogelijkheden, ik denk graag met je mee.

Wil je alles in 1x betalen? Dat kan ook.

 

Bij annulering na definitieve boeking hanteer ik 50,- onkosten vergoeding ( + zie voorwaarden hier onder).


Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW. Aan de genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Op alle opdrachten zijn de Algemene voorwaarden van toepassing, zie hier onder: